Events Nov 2019

2 IK FILIPINO WORKSHOP

On the European Day of Languages, which is all about promoting the linguistic and cultural diversity, Anja Labalan, a pupil of the 5IK, had the opportunity to proudly represent her country in the 2IK in the form of a workshop. The committed students got to know more about the Philippines, its rich and diverse culture, and additionally learned the basics of this fascinating language. At the end of this workshop the students’ knowledge was tested with the help of the game-based learning platform kahoot.

The official motto of the Philippines: #itsmorefuninthephilippines

I’d like to thank all 2IK students and Anja for successfully cooperating to celebrate the European Day of Languages!

Mag. Robert Schattner

Eine hochrangige Delegation der Moskauer Peter der Große Schule besuchte uns an der #vbshamerlingplatz. Nach einer kurzen Schulführung gab es bei Kaffee und Kuchen einen angeregten Gedankenaustausch.