Events Nov 2019

2 IK FILIPINO WORKSHOP

On the European Day of Languages, which is all about promoting the linguistic and cultural diversity, Anja Labalan, a pupil of the 5IK, had the opportunity to proudly represent her country in the 2IK in the form of a workshop. The committed students got to know more about the Philippines, its rich and diverse culture, and additionally learned the basics of this fascinating language. At the end of this workshop the students’ knowledge was tested with the help of the game-based learning platform kahoot.

The official motto of the Philippines: #itsmorefuninthephilippines

I’d like to thank all 2IK students and Anja for successfully cooperating to celebrate the European Day of Languages!

Mag. Robert Schattner

Besuch der 4IK #vbshamerlingplatz in der IV- Interview mit MMag. Fleischer im Rahmen des Presseprojektes. Herzlichen Dank für die Einladung ins Haus der Industrie