Aktuell Jun 2019

Delegation aus Rumänien

A warm welcome for Romanian Teachers

We happily welcomed our guests from Romania on June 14th.

It was a pleasure talking about differences between our school systems and similarities. Part of todays Romania belonged to the Austrian-Hungarian Monarchy when our school was founded. Today all of Romania and the now smaller Austria join a common future within the European Union.

Thank you for visiting us!

#vbshamerlingplatz meets Bezirksvorsteherin Mag. Veronika Mickel - Göttfert am Josefstädter Straßenfest.